Hej och välkommen till vår nya hemsida

Här kan du läsa om vem vi är och hur du kan hjälpa till!

Detta är Malmö Parkour

Vi är en grupp av tränare, atleter och föräldrar som tillsammans har tagit över den gamla parkourföreningen Quality Runners (QR), numera Malmö Parkourklubb (MPK), för att återskapa ett Parkourgym som Malmö förtjänar. Vår resa har precis börjat och vi har en bra bit kvar att gå, men tillsammans med er vill vi skapa en upplevelse för alla åldrar, oavsett om du har tränat parkour förut eller är nybörjare. Alla är välkomna!

Historia

Föreningen befinner sig just nu i en svår ekonomisk situation och styrelsen jobbar hårt för att få föreningen på fötter, såväl ekonomiskt som strukturellt. Vi är många som drabbades av nedstängningen 2022 med försvunna terminsavgifter och uteblivna aktiviteter - en situation som absolut inte får upprepas.

En ny styrelse

Med stöd av Malmö stad och MKB formade vi i maj 2023 en helt ny styrelse bestående av föräldrar, coacher och engagerade. Vi prioriterar struktur, kommunikation och kreativitet och våra viktigaste uppdrag består i att med hjälp av full transparens återvinna förtroende hos våra medlemmar och att skapa en trygg och inspirerande miljö för alla parkour-intresserade.

Vi behöver din hjälp!

Om vi vill att Malmös största parkouranläggning ska finnas kvar, så kommer vi behöva hjälpas åt tillsammans. Alla vi på MPK jobbar ideellt och varenda krona går till att återbetala skulden.

Det bästa sättet du kan hjälpa till är genom att helt enkelt komma och träna hos oss. Har du kompisar, barn eller syskon som vill testa på? Ta med allihopa! Just nu är det viktigaste att vi betalar av föreningens skuld så snabbt det går och får vi in 100 medlemmar kommer föreningen vara skuldfri slutet av 2024.

Tack för att du tog tiden att läsa om vår historia och hur vi tillsammans kan rädda parkour i Malmö. Klicka nedanför för att läsa mer om hur du kan bli medlem.